Farmville pe Facebook online ?!

Farmville pe Facebook online ?!

Stiu ca multa lume a vorbit deja despre acest articol, un subiect plictisitor, dar uite ca imi incerc si eu norocu si va prezint inca o data acest minunat joc.

Nu stiu daca se merita sa il laud sau nu, dar totusi cred ca a fost o reusita doar prin prisma faptului ca a ajuns la peste 8 milioane de jucatori. Hmm destul de frumos zic eu, desi unii se cred mari si tari, destepti si profesionisti ( fara sa facem nume ) tin sa cred ca mai avem de mancat mamaliga pana o sa ajungem sa avem o asa aplicatie.

Nu laud pe nimeni, doar va demonstrez ca noi cei din Romania suntem inca departe de succes desi mereu credem ca e foarte aproape de noi. O sa va prezintr intr-un articol viitor, cum fura romanii si cum ne ” descurcam prin strainatate”.

Am vazut ca e la moda acum sa joci Angry Birds Online pe Google Plus dar si alte jocuri precum counter Strike acolo unde ai nevoie de nume misto dar si multe alte jocuri.

As dori sa vad cat mai multe print-uri aici pe site cu acest joc, sa vedem cum stati cu recolta si ce animale mai aveti prin propria gradina.