Lista Torrent romanesti – Site-uri de torrent

Lista Torrent romanesti – Site-uri de torrent

Printre cele mai accesate site-uri din Romania sunt chiar torrent-urile. Deocamdata am pregatit o mica lista cu torrente romanesti deoarece acestea contin fisiere romanesti foarte cautate de catre utilizatorii de internet din Romania.

Aceste aplicatii pot fi folosite doar cu ajutorul unor programe precum uTorrent sau bitTorrent. Fara aceste 2 programe fisierul pe care d-vs doriti sa il descarcati nu poate fi pornit si mai tarziu downloadat.

Spre deosebire de torrentele din strainatate, acestea au o gama foarte mare de categorii, incepand de la filme pana la muzica si videoclipuri. Orice lista de torrent romanesti poate contine cel putin 10 torrente romanesti foarte bune. Indiferent de ce zic gurile rele in fruntea tuturor este filelist.ro ! Acesta conform ultimelor statistici are in jur de 30 40 de mii de vizite unice /zi . Asadar nu putem spune ca este ceva de neglijat chiar daca acestea sunt ilegale.

Am remarcat cu parere de rau ca multi dintre romani prefera sa downloadeze un film de pe torrent decat sa se duca sa il inchirieze sau in cel mai bun caz sa il cumpere. Acum ca tot veni vorba despre aceste torrente romanesti iata ca va pregatim scurta noastra lista cu torrente romanesti :

  • Filelist.ro
  • Bittorrents.ro
  • Scenetorrents.ro
Daca considerati ca aceste torrente romanesti au fost suficient de bune pentru nevoile d-vs atunci va invitam sa apasati butonul +1 sau like pentru a distribui aceste informatii tuturor prietenilor d-vs. Have a nice day !