Mesaje comice pentru iubita si iubit

Mesaje comice pentru iubita si iubit

Cauti Mesaje si sms pentru partenerul/partenera de viata ? La noi gasesti cele mai frumoase mesaje comice pentr iubita si iubit pe care le poti folosi oricand.

Daca aveti intentia sa va exprimati sentimentele fata de persoana iubita intr-un mod mai placut,printr-un sms sau mesaj comic echipa vena.ro vine in ajutorul vostru pentru a va schita o idee despre cum ar trebui s-o faceti. Daca vreti sa va surprindeti iubitul si iubita noi am realizat un top 15 al mesajelor comice pentru iubita si iubit.

Ce mesaje comice pentru iubita si iubit doriti sa primiti? Care a fost cel mai frumos sms de la iubitul/iubita dumneavoastra?

Top 15 mesaje comice pentru iubita si iubit

1.Esti periculos de frumoasa. De aceea vreau sa te inchid pe viata in inima mea, ca sa nu mai faci si alte victime…

2. Draga iubita,
Subsemnatul Indragostit, domiciliat in orasul Iubirea Mare, strada Fericirii, student in anul 1 la facultatea Stiinte ale Inimii , te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, mentionez k aceasta imi este de neaparata nevoie si imi va folosi pe tot parcursul vietii, iar abilitatile mele ma recomanda pentru acest titlu.
iti multumesc anticipat si…te iubesc

3. Am o super reteta de tort: o ora de saruturi dulci, 100 grame iubire, o banana, 2 oua, 15 minute amestec, un geamat lung, 10 picaturi de frisca! Ce zici? O facem?!

4. Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data?

5. Poti sa spui ”TE IUBESC” intr-o secunda?
Daca da,da-mi o secunda din viata ta,iti voi fura un minut te voi saruta o ora si te voi iubi o viata!

6. Te-am cunoscut intr-un tarziu,cand sufletul mi-era pustiu,ca te-am vazut e vina mea,ca te-am placut e vina ta, ca te iubesc si nu te pot uita asta nu cred ca-i vina mea. Asta sunt eu si nu gresesc pastreaza-ma caci te iubesc.

7. Ai 25 de secunde sa-mi scrii un mesaj, din care au trecut 10, au mai ramas 15, daca in urmatoarele 10 nu-mi scrii din care au mai ramas 5, esti datoare cu un sarut.Astept!!!

8. Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

9. Sunt o victima a zambetului tau, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt ametit de atata iubire… esti ca un drog pentru mine. Simt ca intru in sevraj daca nu te vad cat de curand…

10. Nu esti linga mine,dar esti in gandurile si inima mea… mi-e dor de tine.

11. Luna, stelele-mi zambesc, eu pe tine te iubesc! Daca simti si tu la fel da-mi acuma un apel!

12. O Bomboana ii spune unei ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata ii spune: `Noi dulci???!!! S-o vezi pe tipa care citeste acest mesaj!`

13. As dori din piept sa scot inima cu dor cu tot ca s-o pun in pieptul tau, ca sa simti ce simt si eu! As dori sa raman mut vocea ta sa o-mprumut ca sa spui ce spun si eu TE IUBESC SI TE VOI IUBI MEREU. 14. Daca ai fi o lacrima in ochii mei nu as plange niciodata. Si chiar daca as face-o as lasa lacrimile sa coboare adanc in inima mea ca sa vezi cat de mult TE IUBESC.

15. Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-as iubi!!