Hitler Bacalaureat – Parodie bac 2011

E greu de crezut ca Hitler poate sa comenteze rezultatele proaste pe care tinerii din Romanii le-au obtinut in acest an la bacalaureat. Nu, chiar deloc. Iata ca am intrat in posesia unui video foarte amuzant.

Hitler foarte suparat critica aceasta situatie jenanta din Romania. Rezultatele la bac din 2011 sunt foarte slabe, zeci de licee cu nici un elev admis. Nu cred ca este posibil asa ceva intr-o tara ce se respecta, dar totusi in Romania se poate orice.

Acum lasand gluma am vazut ca este o tragedie ceea ce se intampla acum cu rezultatele si contestatiile la bacalaureat. Este totusi adevarat ca pregatirea unui elev pentru examenu de bacalaureat este totusi foarte mica.

Poate nu o fi Hitler cel care a spus aceste lucruri, dar am reusit sa vad si sa imi dau seama ca in Romania elevele au ajuns sa isi doreasca sa fie precum Monica Columbeanu sau Daniela Crudu, iar baietii isi doresc sa fie toti hakeri si fotbalisti.

Orice este probabil, de aceea gasim tot mai des in strainatate fete cuplate cu persoane de peste 50 60 de ani sau cu tot felul de oameni de afacere. In acest mod pot avea parte de un viitor mai bun fara prea multa carte.

Voi ce nota ati luat la examenu de bacalaureat ? Credeti ca Romania este o tara slab pregatita la momentul actual sau este vina profesorilor si a statului ?