Mesaje comice de la multi ani

Urari de La Multi Ani – Mesaje, sms-uri si urari cu La Multi Ani

Mesaje comice de la multi ani

Zilele de nastere sunt niste evenimente speciale pentru fiecare om. De aceea v-am pregatit o seria de mesaje comice de la multi ani pentru a le ura celor dragi intr-un mod cat mai placut acest simbol al aprecierii noastre fata de ei.Fie ca este ziua unui prienten/prietena sau sarbatoresti pe cineva din cadrul familiei, mesajele comice de la multi ani te vor ajuta in a-ti exprima bucuria fata de acest eveniment special pentru ei.

Pentru cei mai neinspirati sua cei care nu aveti timp pentru a va gandi la un mesaj comic de la multi ani persoanelor iubite si dragi cu ocazia unei zile de nastere sau onomastica,sarbatori importante precum Craciunul,Anul Nou,puteti alege unul dintre mesajele pe care le-am pregatit special pentru dumneavoastra care sunt numai perfecte pentru a fi transmite atat pe care orala,cat si scrisa prin SMS sau e-mail sau vechia traditie : felicitare,scrisoare. Speram ca aceste urari comice sa fie pe gustul vostru si sa va fie de mare ajutor !

Mesaje comice de la multi ani

Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi

Astazi, fiind o zi frumoasa, Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, Tin a te felicita. Astazi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Iti doresc in a ta viata, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Sa rasara-n calea ta, Iar acum, te rog, primeste, LA MULTI ANI din partea mea.

Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!

O zi de nastere este prima din cele 365 de zile ale unei calatorii de un an, in jurul soarelui. Calatorie fericita!

Iti dorim o zi minunata si un an incununat de succes. La multi ani!

La multi ani cu sanatate
Sa te ajute Domnu in toate
Bucurii si fericire sanatate si iubire
Si un sincer LA MULTI ANI
SA TRAIESTI O MIE DE ANI

La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

Cand orologiul noptii va limita hotarul
Si cu batai scurte va mai trece un an
In cinstea tineretii vom ridica paharul,
Urandu-ti: sanatate si un sincer
LA MULTI ANI!

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala, asa ca traieste-o la maxim! La multi ani!

De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun cat insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori!