Emoticoane ascunse pentru Yahoo Messenger

Emoticoane ascunse pentru Yahoo Messenger

Atuci cand vine vorba de Yahoo Messenger si de a iesi in evidenta, romanii sunt in stare de aproape orice. Drept pentru care astazi o sa va arat cum puteti folosi cele mai noi emoticoane ascunse pe Yahoo Messenger.

Acestea pot fi folosite doar in conversatiile pe care le purtati cu prietenii vostri si nu numai. Pentru a avea posibilitatea de a folosi aceste noi emoticoane ascunse ai nevoie de o versiune noua de Yahoo Messenger.

Emoticoanele pot fi vazute de ambele ( dumneavoastra si cel / cea cu care vorbiti ) doar in cazul in care amandoi folositi o versiune de yahoo precum yahoo messenger 12.

Ce pot face cu aceste emoticoane ascunse ? Raspunsul este destul de simplu, iti poti surprinde prietenii cu starea ta exprimata printr-un smile, destul de simpatic nu ? Haideti totusi sa vedem aceasta lista de emoticoane ascunse folosita tot mai des de userii Yahoo.

Lista emoticoane asculte pentru Yahoo Messenger

Totusi tu ce parere ai despre aceste noi emoticoane ascunse ce pot fi folosite pe Yahoo Messenger ? Mai stii si alte emoticoane , atunci lasa un mesaj cu figurina descoperita de tine la sectiunea de comentarii.