Lista sau grup de prieteni pe Facebook

Lista sau grup de prieteni pe Facebook

Astazi am dorit sa adaug pe facebook noi prieteni in lista mea si am ramas surprins placut cand am vazut ca cei de la facebook au adaugat o noua optiune cu care tu poti sa iti selectezi propriul grup de prieteni (ex : Familie, Scoala, Servici …).

Se pare ca cei de la Facebook sunt intr-un razboi continui cu Google Plus, si se pare ca nici o miscare nu este de neurmat. Dupa cum bine stiti si asa cum am vb intrun articol anterior, cei de la Google Plus au venit cu 2 lucruri noi : video web cu tot cu conversatii web dar si gruparea prietenilor in liste separate.

Se pare ca imediat dupa, cei de la Facebook au intat si ei la treaba si au creat imediat aceste 2 noua chestii aduse de catre Google Plus. Astazi va spun ca sunt foarte mandru de acest lucru si de faptul ca acum imi pot grupa prietenii pe facebook asa cum doresc eu.

Iata ca acum o sa va arat cateva demonstratii si cum arata noua optiune oferita de cei de la Facebook. Spre deosebire de Google Plus cei de la Facebook au grija de grafica iar acest lucru ii ajuta foarte mult.

Eu deocamdata ma declar fan Facebook, chiar daca am cont si pe Google Plus. O sa vedem cum o sa decurga lucrurile in urmatoarele luni si poate parerea mea se va schimba.