Distractis Show Online la TVR 1 Live

Distractis Show Online la TVR 1 Live. Urmareste Distractis Show Online la TVR 1 Live.

Se pare ca in sfarsit apar din nou in fata micilor ecrane ( sau pardon ca sunt plasme si sunt chiar mari ). Ex Divertis au un nou nume, au fost botezati cu numele Distractis Show, chiar daca la Antena 1 nu mai dadeau roade, iata ca ei au fost asteptati cu bratele deschise la TVR.

Din cate am inteles emisiunea incepe cu aceasta duminica, nu trebuie decat sa dai drumu la TV si sa urmaresti pe TVR 1 Distractis Show online.

Sincer raman placut de faptul ca cei de la TVR se lupta cu marile posturi tv ce au precum obiectiv principal cote foarte mari de rating. Tin sa ii felicit pentru faptul ca transmit Anatomia lui Grey Online dar si meciurile din Champions League si meciurile echipei Nationale.

Din motive personale tin sa va anunt ca am urmarit postul de televiziune TVR pentru o perioada de 2 luni, iar serialele, emisiunile si toate aceste Show-uri sunt foarte bine realizate.

Tu ce parere ai despre aceasta noua Emisiune realizata de cei de la TVR 1 ? Va fi oare Distractis Show o emisiune ce va dobora cele mai mari cote de rating !?

In cazul in care te numeri printre fanii acestei emisiuni te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi cat mai multe informatii utile despre aceasta emisiune, iar daca iti place cu adevarat apasa pe butonul LIKE si +1 de pe Facebook si respectiv Google Plus.