Anatomia lui Grey

anatomia lui grey onlineAnatomia lui Grey Online subtitrat

Anatomia lui Grey este un serial medical creat de Shonda Rhimes. Seria a avut premiera pe 27 martie 2005 privind ABC, de atunci, sapte sezoane au difuzate. Serialul ne prezinta viata de stagiari, rezidenti si mentorii lor in Seattle Grace Mercy West Hospital din Seattle. Medicii din Seatte Hospital se ocupa de formarea lor medicale si de mentinerea lor la cele mai inainte standarde.

In ciuda faptului ca acest spital se afla in Seattle, serialul este in primul rand filmat in Los Angeles, California.

Show-ul a atins succesul mult dorit si este foarte apreciat de critici. Primul episod a fost urmarit de 16.25 milioane telespectatori si finalul primul sezon a atras 22.22 milioane de telespectatori. Sezoanele 2 si 3 au primit rating chiar mai mare, cu o audienta medie de aproximativ 19 milioane de telespectatori.

Iîn timpul sezonului doilea si al treilea, a primit o serie de premii, printre care se numara Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune.

Iin anul 2006, au avut doua nominalizari la Emmy pentru Serial Dramatic, precum si alte numeroase premii si nominalizari pentru actorie, scris si regie. Pana in prezent acest serial Anatomia lu Grey Online a primit trei premii Emmy.

In 2010, Anatomia lui Grey a fost clasificata drept a patrulea serial cu cele mai mari câştigului  cu 2,670,000 dolari.

Serialul Anatomia lui Grey  a avut cateva modificari aduse de catre ABC pentru al 8-lea sezon. In ceea ce priveste sezonul al optulea, Dempsey a declarat ca:  “Acesta va fi ultimul meu personaj, nu stiu despre alte roluri ce trebuie sa joc…”

Speram totusi ca acest serial Anatomia lui Grey online sa fie la nivelul asteptarilor si sa confirme calitatea buna a serialului de pana acum.

Urmareste Anatomia lui Grey Online si Anatomia lu Grey subtitrat, un serial ce merita vazut de la A la Z va garantez !