Battle of Songs 2011 – Inscrieri concurs

De 5 ani avem parte de unul din cele mai importante concursuri pentru tinerii compozitor. Acesta se numeste Battle of Songs si iata ca in 2011 revine din nou cu un premiu de 5000 euro oferit de Durez, partener oficial al concursului Battle of Songs 2011.

Daca doresti sa te inscrii la acest concurs nu ai nevoie de prea multe formulare, intra pe site-ul oficial www.battleofsongs.com si poti citi care este regulamentul concursului Battle of Songs 2011. In acest an avem parte de multe nume importante ce fac parte din juriu dar de asta o sa vorbim ceva mai tarziu.

Dupa cum bine stiti acest concurs Battle of Songs este nu mai putin de 5 ani. In anii precedenti am avut urmatorii castigatori : 2010 Dancu Dorin Ioan, 2009 Sebastian Patrichi, 2008 Doru Isaroiu de la Parlament, 2007 George Hora .

Iata ca de la prima editie a acestui concurs Battle of Songs am avut parte de o promovare mult prea mare pentru un concurs ce trebuia sa fie la acea vreme doar o posibilitate a artistilor de a deveni cunoscuti. Revenind la idea de mai sus iata ca in acest an o sa avem un juriu foarte bine alcatuit.

Juriu Battle of Songs 2011 :

George Zafiu (Europa FM), Andrea Berghea (Kiss FM), Dragos Vulgaris (ProFM), Denis Ciulinaru (National FM), Cornel Ilie (Vunk), Bogdan Pavlica (Radio Romania), Manuel Dinculescu (Radio 21), George Hora (compozitor, castigator Battle Of Songs 2008), Catalin Muraru (Roton), Edi Enache (Urban.ro).

Mai multe detalii si informatii despre concursul Battle of Songs 2011 le poti vedea pe site-ul oficial si pe retelele de socializare. Asadar pentru orice indiciu in legatura cu acest concurs Battle of Songs nu ezita sa ne intrebi. Daca doresti sa afli alte detalii despre acest concurs Battle of Songs atunci trimite un mail iar un administrator din echipa noastra iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Daca consideri ca acest articol ce contine informatii despre Battle of Songs 2011 a fost suficient de interesant, atunci nu trebuie decat sa apesi un click pe butonul +1 sau pe butonul Like.