Cum va fi vremea de Craciun si Revelion in Bucuresti si Brasov

Va intrebati cum va fi vremea de Craciun si Revelion in Bucuresti, dar si incelelalte zone ale Romaniei, zone precum Brasov, Predeal, Sinaia, Azuga, Bucegi etc.

Atunci va aducem la cunostinta ca pe data de 24 si 25 decembrie sunt asteptate precipitatii peste limita normala in Capitala, iar in prima zi de Craciun cerul va fi noros.

In schimb de Revelion sunt asteptate temperaturi minime de pana la -5 grade Celsius ziua, iar seara temperaturi pana la -15 grade, normale pentru aceasta perioada a lunii decembrie.

Putem spune o temperatura destul de buna pentru aceasta perioada a anului, chiar daca meteorologii anuntau ca in acest an vom avea parte de cea mai friguroasa iarna de pana acum, cu nameti uriasi.

Foto: dcnews.ro

Foto: dcnews.ro

In prima zi dupa Revelion si anume pe 1 iarnuarie 2014, vremea va fi buna cu un cer partial noros in primele ore ale zilei si cu cantitati de precipitatii reduse.

Se asteapta ninsori slabe ninsori slabe in majoritatea zonelor de pe teritoriul Romaniei. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra. Aceasta va fi actualizata la zi pentru a va oferi cele mai bune informatii despre meteo in perioada Craciunului dar si de Revelion.