Kiss Cash – Concurs Kiss FM – Inscrieri Online sau SMS

Kiss Cash – Concurs Kiss FM – Inscrieri Online sau SMS

In luna septembrie vin surprizele, fiecare post de televiziune incearca sa promoveze noi emisiuni iar fiecare radio incearca sa adune un numar cat mai mare de ascultatori. Cum sa faci lucrul acesta daca nu cu bani ? Aceasta metoda este folosita si de cei de la Kiss FM care au pregatit ceva unicat in ROMANIA. Cel mai mare premiul dat vreodata de un radio este cel oferit in acest concurs de catre Kiss FM.

Premiul este de 100.000 Euro, destul de bine nu !? Poate daca nu credeti ati face bine sa puneti mana pe un radio sau in masina si sa ascultati Kiss FM.

Daca nu obisnuiti sa jucati la loto, macar asa aveti ocazia sa castigati sume destul de mari zic eu. Pentru a participa la acest concurs trebuie sa te inscrii. Ai 2 metode la care poti apela : prima metoda este sa intri pe site-ul lor kissfm.ro /concursuri si sa te inscrii sau a 2-a metoda este sa trimiti un sms la numarul 0735 600 100   in care sa specifici numele tau si orasul din care provii.

Daca cei de la Kiss FM te suna, nu uita ai 20 DE SECUNDE  pentru a raspunde !? Nu este un lucru foarte complicat daca asculti mereu acest minunat post de radio. Trebuie sa recunosc ca si eu sunt un fan al celor de la Kiss Fm si de obicei particip la aceste tipuri de concursuri.

Noi iti uram multa bafta in acest concurs si cine stie poate chiar tu o sa fii marele castigator la Kiss Cash de pe Kiss FM. MULT NOROC !