Romania – Franta Online LIVE

Romania – Franta Online LIVE – 6 septembrie

Dupa cum bine stiti pe 6 septembrie este marele meci pe noul stadion National Arena. Primul meci este unul mai special pentru romani deoarece acest meci Romania – Franta online poate determina calificarea noastra. Meciul dintre Romania si Franta este transmis live pe TVR 1 Online.

Din cate stim marele absent al Romaniei este Adrian Mutu, dupa certuri interminabile cu selectionerul Romaniei Victor Piturca, acesta nu a fost convocat in lotul oficial al Romaniei. Eu insa stau si ma gandesc de ce aceste orgolii sunt duse la extreme !?? Avand in vedere ca meciul Romania – Franta este unul foarte important pentru noi deoarece calificarea noastra depinde de acest meci cred ca orgoliile ar trebui lasate pentru alta data iar la inceperea meciului sa fie aliniati cei mai buni 11 jucatori ai Romaniei.

Despre lotul Frantei nu sunt prea multe de zis, dupa cum bine stiti este unul foarte bun si sunt gata sa infrunte Romania chiar la ei acasa. Eu insa cred ca putem face fata asaltului francez si sa aducem o victorie foarte importanta la primul meci pe National Arena.

Va invit intr-un numar cat mai mare pe noul stadion pentru a incuraja nationala la primul sau meci pe noul stadion. Toti cei care doresc victoria echipei Nationale sunt rugati sa apese butonul Like si +1.

Hai Romania !