PayPal – Plati facturi online si abonamente : Apa – Lumina – Gaz – Telefon

PayPal – Plati facturi online si abonamente : Apa – Lumina – Gaz – Telefon

Stiu ca cei mai multi dintre voi au nevoie de aceste servicii online deoarece timpul pe care il aveti la dispozitie este foarte putin. De aceea platile online de facturi cred ca ar fi cele mai indicate in cazul oamenilor importanti care nu se afla in localitate in cea mai mare parte a timpului.

Daca sunteti interesat cum puteti efectua aceste plati online trebuie sa va avertizam ca aceste servicii nu sunt disponibile la toate retelele de apa, gaz, lumina si telefon. Din cunostintele echipei noastre stim ca aceste servicii sunt disponibile pe site-urile lor oficial. Asadar pentru a putea efectua plata acestor servicii si abonamente incercati sa accesati site-urile oficiale ale companiilor ce va ofer aceste servicii.

Plata d-vs poate fi facuta cu un simplu cont paypal ce este unit la un cont bancar sau o carte de credit reincarcabila. Multumita acestui cont poti cumpara si plati online la un comision foarte mic. Acest serviciu poate fi folosit si pentru a transfer bancar deasemenea la costuri foarte mici.

Pentru detalii si informatii va rugam sa ne contactati la sectiunea contact al site-ului nostru in cazul in care aveti intrebari in legatura cu platile la facturi online si nu numai.

Nu uita ca poti sa te abonezi la RSS Feed-ul nostru pentru a primi direct pe mail cele mai noi articole publicate pe site-ul nostru.