Download Yahoo Messenger 12 – Windows Vista & 7

Popularul program Yahoo! messenger reprezinta cea mai utilizata cale de comunicare din toata lumea. Programul a fost creat de catre compania americana Yahoo! si a devenit foarte popular printre internauti. Daca in alte tari, se mai folosesc programe precum Windows Live, gmail ori hotmail, la noi in tara, cel mai des folosit program pentru socializarea este Yahoo! Messenger. Este un client de chat, in care poti comunica cu prietenii tai. Se poate descarca gratuit de pe acest link iar clientii care il folosesc ca soft de socializare vor trebui sa-si creeze un Yahoo! ID pentru a putea comuniuca.

Foto: image.programepc.com

Yahoo! Messenger nu este doar un program de socializare, ci este dotat si cu mici mijloace de distractie. Astfel, putem folosi mai multe interfate grafice care sa reprezinte programul in sine + ferestrele de chat, avatare ( imaginea care te va reprezenta si poate fi vazuta de oricare prieten pe care il aveti in lista dumneavoastra ),  jocuri ( pe care le puteti juca multiplayer cu prietenii dumneavoastra ) , emoticon-uri sau audible-uri.

Foto: 3.bp.blogspot.com

Totodata, cand esti logat pe Yahoo! Messenger poti sa-ti pui un status. Status-ul reprezinta un spatiu amenajat tuturor persoanelor ce utilizeaza aceasta platforma de socializare unde fiecare scrie ce vrea ( stari, versuri, promovari de site-uri etc. ). De asemenea, poti sa stai invizibil pe messenger fara a putea fi vazut online de prietenii tai. Sau pot sa selectezi doar ca o anumita persoana din lista ta sa te vada offline. Insa s-au creat asa numitele detectoare de invizibilitate pentru cei care folosesc Yahoo! Messenger. Aceste site-uri nu fac mai mult decat sa-ti arate daca acea persoana este online sau invizibila. Un astfel de site este  IMvisible, care este de altfel cel mai utilizat site din Romania pentru astfel de demascari.