Miss Univers 2011 – Poze si Imagini in Galerie FOTO – VIDEO

Miss Univers 2011 – Poze si Imagini in Galerie FOTO – VIDEO

In fiecare an avem parte de un de faimosul concurs Miss Univers 2011, iata ca in aceast ani am ajuns cu totii sa vedem o castigatoare la concursul Miss Univers 2011 din Angola.

Sincer sa fiu nici macar nu stiu unde este aceasta tara, sper sa nu rada nimeni de cultura mea geografica.. dar cu siguranta sa o pozitionati exact 90% dintre voi nu stiu.

Este foarte interesant ca in aceste locuri si la aceste concursuri nu se fac blaturi, de aceea tin sa ii felicit pe organizatori si tot staff-ul tehnic al acestui concurs: Miss Univers 2011.

Pentru cei care nu stiu cine este castigatoarea iata ca am pregatit cateva imagini si poze dar si o Galerie FOTO cu castigatoarea Miss Univers 2011.

Participantele din acest an au fost supuse ca de fiecare data la anumite teste de cultura generala, de limba engleza si asa mai departe. Din cate imi amintesc am avut si noi ceva participante la acest concurs MISS UNIVERS 2011.

Spre deosebire de celelalte fete , fetele noastre au ceva probleme la limba engleza si cu cultura generala. Noi in schimb o sa va aratam ceva imagini si o galerie foto cu Miss Univers 2011.

Ce parere aveti despre castigatoarea Miss Univers 2011 ? Credeti ca existau fete mai frumoase .. sau a castigat pe drept concursul Miss Univers 2011.