Mireasa pentru Fiul Meu live la Antena 1 online

Mireasa pentru Fiul Meu live la Antena 1 online

Am remarcat ca cei de la Antena 1 live au pregatit noul show cu care sa sparga cotele de audienta, aceasta este noua emisiune cu care cei de la Antena 1 intra in noul program de toamna. Aici se cauta mirese pentru diferiti fii a mamelor, o fi oare greu sa iti convingi soacra ca tu esti cea mai buna nora.

Hmm nu prea pot sa inteleg totusi cum de anumite persoane pot urmari ce se intampla in casa altora, sa fie oare aceasta activitate tipic romaneasca !? Eu am reusit sa remarc totusi multi tineri adolescenti ce stau lipiti de televizoare atunci cand incepe emisiunea Mireasa pentru fiul meu live.

Urmareste emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu live la Antena 1 online.

Chiar daca eu nu sunt adeptul acestor tipuri de emisiuni, Antena 1 este postul meu preferat de televiziune multumita lui Razvan si Dani, ei reusesc sa ma inveseleasca in fiecare dimineata. Sper totusi sa ajung candva sa indragesc si aceste emisiuni gen: Mireasa pentru fiul meu Live.

Recunosc ca nici alte seriale precum Narcisa – Iubiri nelegiuite sau Burlacita nu urmaresc, dar daca voi urmariti aceasta emisiune va rog sa imi aduceti argumente pentru care mi-as schimba parerea si as incepe sa urmaresc emisiunea Mireasa pentru fiul meu Video.

Nu uita sa apesi butonul Like si +1 pentru a distribuit tuturor prietenilor tai  acest articol. Site-urile de socializare pot fi utile nu doar pentru simplele comentarii ci si pentru faptul ca te pot ajuta sa citesti ultimele noutati din Romania. Daca tu doresti sa primesti direct pe mail cele mai noi articole de pe site-ul Vena.ro nu uita sa te abonezi la RSS FEED-ul nostru.