Adrese de mail de Vanzare – 1.000.000 de adrese!

Adrese de mail de Vanzare – 1.000.000 de adrese!

In aceasta dimineata am primit un mail cu o oferta neobisnuita, chiar daca nu o sa credeti  1.000.000 de adrese de mail la numai 150 RON. Daca nu stiti ce se poate face cu asemenea cantitate de mail-uri o sa va explic imediat cum sta treaba.

Stiti cand primiti tot felul de mail-uri  pe care nu le doriti, iata ca acum aveti ocazia sa va faceti cunoscuti foarte usor. Va puteti face reclama la orice activitate dar va trebui sa aveti mare grija deoarece acest lucru este penalizat de catre statul roman.

Deocamdata pedeapsa maxima nu a fost inca stabilita dar va garantezi ca riscati si cativa ani de inchisoare pentru SPAM. Am fost interesat sa cumpar candva un asemenea pachet dar risti ca dintr-o afacere sa o transformi intr-o dovada ce te poate duce la un proces penal.

Cam asta este poveste despre adrese de mail de vanzare gratuite, adrese de mail valabile pentru firma si afacerea ta. In cazul in care esti deacord cu mine si nu doresti sa primesti asemenea mail-uri  te rugam sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor tai.

Nu uita ca te poti abona la newslatter-ul nostru gratuit pentru a primi pe mail cele mai noi articole.