Mesaje si urari de Paste

Avand in vedere ca Pastele se apropie, noi romanii suntem invatati sa transmitem iubire apropiatilor nostri indiferent de moment. Trebuie sa avem in vedere ca daca este un eveniment sau o sarbatoare mai importanta precum Pastele multi dintre noi isi pun imaginatia la treaba pentru a crea urari de Paste pentru a ne inveseli prietenii.

Pe langa cunoscuta expresie ‘ Paste Fericit! ‘ ne dorim sa aducem in plus cateva cuvinte frumoase venite din suflet pe care sa le spunem atat la telefon, prin mesaje, mail sau trimitand o felicitare ca pe vremea bunicilor.

Multora dintre noi ni se intamplat ca sa avem zile in care imaginatia noastra sa nu ne ajute de aceea m-am gadit sa va ofer un mic ajutor dupa care sa va inspirati in momentul in care aveti de facut urari de Paste.

Mesaje de Paste

Foto: blondutzza.blogspot.com

1. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

2. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Paste Fericit!.

3. Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!.

4. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

5. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti. Hristos a inviat! .

6. Urez intotdeauna “Hristos a inviat!” persoanelor frumoase si inteligente. Paste fericit! .

7. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat! .

8. Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

9. Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! .

10. As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Sper inca odata ca aceste mesaje de Paste sa va fi fost de folos si tin sa va urez Paste fericit! alaturi de cei dragi.