iPhone 5C pret in Romania

Mai lipsesc mai putin de 3 zile pana la lansarea noului produs iPhone 5C, acum ca stiti care sunt caracteristicile acestui produs va scoatem in evidenta faptul ca imediat de la lansare va operim la dispozitie magazinele de unde puteti achizitiona noul produs Apple.

Cei de la Apple pregatesc in aceasta luna lansarea unui nou model de iPhone asteptat cu sufletul la gura de toti fanii. Aceasta este noul smartphone iPhone 5C economic pe care Apple s-ar putea sa il lanseze pe data de 10 septembrie a acestui ani. In momentul de fata exista mai multe zvonuri despre aceasta lansare, fapt pentru care nu mai avem decat o saptamana la dispozitie pentru a vedea daca este sau nu adevarat.

Noua idee despre iPhone Economic a prins contur in primavara anului 2013, iar de cateva luni paginile de internet sunt pline cu tot felul de imagini care atesta modelul prevazut pentru lansare.

De-a lungul anului au aparut mai multe zvonuri despre numele pe care il va primi acesta, initial iPhone Economic datorita pretului scazut pe care il va avea, iPhone Lite Light sau Iphone Color, insa de curand tot mai multi specialisti merg pe ideea de iPhone 5C.

Smartphonul va avea o carsaca colorata din fribra de carbon si nu va mai fi din aluminiu asa cum ne-au obisnuit cei de la Apple.

Caracteristici iPhone 5C

Desi nu exista nicio confirmare oficiala, numeroasele rapoarte realizate in raioanele fabricilor chinezesti, ne permit sa schitam specificatiile tehnice pentru iPhone 5C.

Telefonul cu carcasa din fibra de carbon va fi disponibil in mai multe culori si anume: alb, verde, portocaliu, rosu, albastru si galben si va avea un design similar cu iPhone 5, insa va fi rotunjit la colturi si va avea o grosime putin mai mare decat ultimul model lansat de Apple.

In ceea ce priveste componentele interne, se zvoneste ca este dotat cu un chip A6, o memorie RAM de 1 GB , camera foto posterioara de 8 MP cu LED flash si, bineinteles, un ecran Retine de 4″.

Cand va aparea noul iPhone 5C si la ce pret in Romania? 

Multi dintre specialisti preconozeaza ca data de lansarea a lui iPhone 5C va fi in aceasta luna a anului pe 10 septembrie 2013. In ceea ce priveste noul pret iPhone 5C in Romania acesta va fi cuprins intre 300 – 350 de dolari, mult mai ieftin de cum ne-am fi asteptat avand in vedere pretul celorlalte modele lansate pana acum.

Care sunt diferentele dintre iPhone 5C si iPhone 5S?

iPhone 5C va fi foarte asemanator si va avea aceeasi performanta cu actualul iPhone 5, astfel ca Ming-Chi Kuo de KGI Securities – Analist extrem de fiabil cu privire la compania Apple – sustine ca modelul economic, probabil, va inlocui versiunea de pe piata existenta astazi.

In schimb exista un mic decalaj cu  iPhone 5S, varful gamei iPhone pe care Apple ar putea sa il introduca din toamna, deoarece acesta din urma pare a avea instalat o memorie RAM de 2 GB , un chipset familie A7, o camera de 12 megapixeli si blit cu LED dublu, un cititor de amprente amplasat in butonul Home si, desigur, un corp din aluminiu anodizat.

Cu ce versiune de iOS va fi echipat noul smartphone iPhone 5C?

Este foarte probabil ca iPhone 5C va fi echipat cu cea mai recenta versiune a iOS disponibila la lansare, si anume iOS 7. Este la fel de probabil ca sistemul de operare sa nu contina toate caracteristicile disponibile pentru iPhone obisnuit. In special, acestea sunt indicii foarte credibile, care sunt necesare pentru a crede ca iPhone 5C va avea un sistem de operare iOS 7 dotat cu Siri asistent de voce.

Cumpara acum noul model iPhone 5C la un pret incredibil in Romania!