Mesaje, sms si urari de Craciun 2013

Luna decembrie se apropie cu pasi repezi, iar aceasta luna este specifica sarbatorilor de Craciun si Anul Nou. Daca va intreaba cineva ce se sarbatoareste de Craciun, trebuie sa le raspundeti promt ca pe data de 25 decembrie in fiecare an, crestinii sarbatoresc Nasterea Domnului Iisus Hristos.

De Craciun, pe langa cadourile care trebuie sa le oferim celor dragi, trebuie sa le trimitem si un mesaj cu o urare specifica de Craciun, de aceea ne-am gandit sa publicam pentru cei care nu au nicio idee inedita de mesaj si sms de Craciun o lista care sa ii ajute in aceasta situatie.

Vezi in continuare care sunt propunerile noastre in legatura cu mesaje, sms-uri si urari de Craciun 2013!

Mesaje, sms si urari de Craciun 2013

 1. Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!
 2. Sarbatorile cand vin,
  Sa va fie cosul plin,
  Sa aveti pe saturate,
  Casa plina, sanatate,
  Punga sa geama de bani,
  Mult noroc si La multi ani!
 3. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
 4. Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
 5. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!
 6. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

  Foto: akord.md

  Foto: akord.md

 7. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
 8. Iti urez ca de Craciun toate dorintele sa ti se indeplineasca, sa ai parte de iubire, fericire si multa sanatate. Craciun Fericit!
 9. Dupa cum stim, Mos Craciun are grija sa indeplineasca toate dorintele noastre cu ajutorul celor dragi, fapt pentru care eu iti doresc sa ai parte de mult noroc si dragoste in noul an! Sarbatori fericite alaturi de ce dragi!
 10. Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!

Acestea sunt unele dintre ideile de mesaje de Craciun pentru anul 2013 pe care ne-am gandit sa vi le impartasim si speram ca v-au fost de ajutor, iar problema voastra a fost rezolvata. Nu uitati sa apasati butonul de LIKE si SHARE pentru a distribui articolul pe FACEBOOK si prietenilor voastri!