Mesaje pentru facebook amuzante si haioase

Daca vrei sa amuzati putin spatiul numit Internet, printr-un mesaj haios sau amuzant pe facebook si a trage atentia asupra voastra, primind totodata si like-uri multe trebuie sa va uitati prin urmatoarea lista care am pregatit-o special pentru dumneavoastra cu mesaje pentru facebook amuzante si haioase.

Esti invidios ca prietenii tai au mesaje pentru facebook amuzante si haioase la care primesc o multime de like-uri ? De la noi va puteti inspira si va puteti crea propriul vostru status, sau puteti pur si simplu sa-l copiati.

Navigati pe facebook cand da-ti de un status interesant, il cititi si vi se pare amuzant. E inevitabil sa nu dai like la acea stare si sa nu intrii pe profilul acelei persoane pentru a vedea mai multe poze cu el/ea, a da cateva comm-uri sau likeuri sau sa-i trimiteti cerere de prietene daca inca nu o aveti in cercul dumneavoastra de prieteni, bineinteles, doar daca va cunoasteti cat de cat.

Mesaje pentru facebook amuzante si haioase

1. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

2. La ora asta 8700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.

3. Sunt un virus sexual al mobilelor, am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau, iar tie iti place pentru ca zambesti.

4. Cele 4 minuni ale femeii: se uda fara sa intre in apa, sangereaza fara sa se taie, dau lapte fara sa pasca, si vorbesc fara sa fie intrebate.

5. Aseara te-am cautat.. am vrut sa ma incalzesti, sa te simt aproape de pielea mea, unde ai fost.. pijama afurisita?

6. Sex is evil, sex is a sin, sins are forgiven so let’s begin!

7. Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pentru mine: Daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o singura vesta de salvare.. Mi-ar fi foarte dor de tine!

8. Sex is like math: add the bed, substract the clothes, divide the legs, multiply the orgasm!

9. Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga

10. Te-am zarit, te-am aruncat in pat, am venit peste tine, te-am patruns, te-am incalzit, .. nu te speria.. sunt eu.. gripa ta!

11. pentru un sarut tasteaza 1, pentru o imbratisare tasteaza 2, pentru o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pentru toate astea.. tasteaza numarul meu.

12. Roses are red, violets are blue, I am beautiful, but.. what happened to YOU?!

13. Don’t be sad.. don’t feel blue.. Frankenstein was ugly too!

14. Sex is like: Nokia-connecting people, Nike-just do it!, Pepsi-ask for more, Samsung-everyone is invited, and like YOU- too good to be true!

15. Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine, cand ma vei incalzi, cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale, cand vom fii ca unul.. imi lipsesti.. pijamaua mea draga!

16. Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului. Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

17. Sunt un ucigas, ucid oameni pe bani. Dar pentru ca esti prietenul meu, te ucid pe gratis.

18. Am incredere in tine pentru ca esti prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor.. . cat de draguta sunt? De ce?!

19. Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pa care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu

20. Ma uit la Luna.. Luna e superba!Ma uit la tine si.. si.. mai bine ma uit din nou la Luna!