Mesaje si SMS de condoleante

Mesaje si SMS de condoleante

Pentru cei care vor sa-si transmita gandurile, sentimentele pline de tristete fata de famiile indurerate care si-au pierdut o persoana draga, sau prieteni care nu mai au alaturi pe cineva din membrul familiei, sau orice alta situatie in care implica moarta unei persoane, v-am pregatit o lista de mesaje si sms de condoleante. Suna sumbru, insa e bine sa vezi cand cineva iti este alaturi si in momentele grele ale vietii, cand esti doborit si esti ajutat de prietenii si de familia ta sa te ridici, sa-ti revii.

Cauti Mesaje si SMS de condoleante ? Noi v-am pregatit special pentru voi o lista lunga de mesaje si sms de condoleante.

1. Sincere condoleante familiilor indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire.

2. Sincere condoleante familiilor indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos…Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-i cunoasca.

3. Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei premature si nedrepte a celor care ne-au fost mentori si colegi . I-am cunoscut, i-am apreciat, i-am admirat! Vor ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante!

4. Sunt profund indurerat. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment.Sincere condoleante.

5. Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecand prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult si te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte, scumpa noastră mamă

6. Nu se poate intelege cat de grea e despartirea, decat atunci cand o fiinta draga pleaca de langa noi. O cauti si nu o gasesti, o strigi si nu te aude, o astepti si nu mai vine. Ne ramane doar amintirea si un dor nestins in inima a dragii noastre mame si bunici.

7. O rugaciune, o floare, o lumanare si lacrimi de durere pe tristul tau mormant, bunica noastra draga.

8. Cu inimile indurerate, ne rugam pentru odihna vesnica a celui care a fost un om de aleasa omenie.

9. Greu le este copiilor sa recunoasca si sa traiasca, in ciuda realitatii implacabile, momentele in care unul dintre parinti trece in lumea celor drepti. Prin astfel de clipe trece acum familia bunilor nostri colegi si prieteni, la despartirea de bunul lor tata, socru si bunic. Alaturam lacrimile noastre celor ale indureratei familii, asigurand-o de intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pe cei ramasi sa-i mangaie.

10. Suntem alaturi de unchiul nostru, la ceas de grea incercare, acum cand buna lui sotie, a trecut la cele vesnice. Dumnezeu s-o odihnească in pace.