Mesaje si SMS de iertare si scuze

Daca ai nevoie de mesaje si sms de iertare si scuze pentru ca ai gresit fata de o persoana apropiata, de o persoana draga tie sau partenerul de viata, noi venim in ajutorul tau cu cele mai frumoase mesaje si sms de iertare si scuze. Nu ezita sa trimiti aceste mesaje de iertare si scuze daca iti dai seama ca ai gresit fata de o persoana, iar daca vrei sa va impacati, un prim pas spre impacare ar fi sa va cereti scuze. O metoda prin care sa faci acest lucru, este trimiterea unui sms prin care sa-ti transmiti aceste regrete.

Top 15 Mesaje si SMS de iertare si scuze

1. Mi-a fost prea frica sa spun ce simt, mi-a fost prea greu sa-ti arat ca te iubesc

2. Printre lacrimi si durere incerc sa-ti mai alin din suparare, ti-am gresit foarte mult si acum iti cer iertare.

3. Ma doare lipsa ta, ma doare si nu e bine, acum sunt in agonie si traiesc doar din amintirile cu tine.

4. Daca vrei sa traiesti o clipa, razbuna-te !

Daca vrei sa traiesti o viata… iarta !
5. Iarta-ma pentru gresala mea involuntara, jur ca nu am sa mai fac si a zecea oara.
6. Am adunat in suflet soapta vantului, pulberea stelelor, valul marii, fosnetul copacilor, picurul ploii si le-am transformat intr-un singur cuvant: iarta-ma !7. As vrea ca zborul corbilor sa-ti ia lacrimile spre departari, iar porumbeii sa-ti aduca frumusetea prieteniei. As vrea sa fiu si eu o parte din zambetul tau, asa ca-mi cer iertare pentru fiecare secunda in care te-am facut sa suferi.8. Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

9. Ce sa scriu?… nu incap decat 160 de caractere…oare de cate ori pot scrie Iarta-ma ?

10. Se spune ca este nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita; o ora pentru a o pretui; o zi pentru a o indragi si a o iubi; dar iti trebuie o viata intreaga pentru a o uita.

11. Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine… dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…12. Fericirea asteapta: pe cei ce plang… pe cei ce sufera… pe cei ce cauta… pe cei ce incearca… pentru ca numai aceste persoane pot aprecia acele intamplari care au lasat un semn in viata lor.

13. Viseaza ceea ce doresti sa visezi. Pleaca acolo unde vrei sa ajungi. Fi acolo unde vrei sa fii.

14. O,dragul meu,ca sa-ti ofer surpriza acestei clipe,ma invinuiesc ca te-am mahnit cand m-am prefacut ca sunt suparata si cand am putut sa ascund,pentru o singura clipa,privirilor tale, inima mea.Iarta-mi greselile;dragostea va fi pretul ispasirii lor !

15. Spune ca ma ierti…Spune-mi ca ma iubesti si ma vei iubi mereu…Nu uit ca este ultimul cuvant pe care te-am auzit rostindu-l..Cat de adanc a patruns in inima mea!Ce tare s-a intiparit acolo!Si cu ce inflacarare i-a raspuns inima mea!