Culori si Coduri Nume XAT – Puteri Chat online

Culori si Coduri Nume XAT – Puteri Chat online

Multi dintre noi sunt interesati sa poarte discutii pe internet online cu diverse persoane atat din tara cat si din straintate.

Se pare ca pentru asta s-a creat un CHAT Xat care iti ofera o posibilitate sa fii 24/24 h pe zi online fara a plati nimic.

In schimb un lucru destul de interesant fata de restul chaturilor pe care le-am vazut, Xat iti ofera posibilitatea de a-ti achizitiona Puteri Xat.

Cu puteri xat poti sa iti modifici culoare numelui, sa adaugi tot felul de emoticons xat in rubrica numelui, cu ajutorul unor coduri.

Cei mai multi dintre voi care frecventati acest tip de CHAT XAT isi cumpara prima data Putere Xat NameGlow pentru ca aceasta putere te pune in evidente in randul membrilor.

Pentru ca este foarte greu sa retinem o multime de Coduri Html pentru nume xat m-am gandit sa va creez o lista cu Culori si Coduri Nume XAT pentru a va usura munca.

Culori si Coduri Nume XAT – Puteri Chat online


Incepand de la culoare alb pana la negru, veti gasi fiecare combinatie dintre albastru, rosu, galben si complementarele acestora.

Trebuie sa stiti ca aceste puteri pentru chat xat online nu le puteti achizitiona gratis, ci doar in schimbul unei sume de bani.

Pe Chat xat sunt peste 30 de puteti chat online care sa iti inveseleasca privirea frumos colorate, amuzante si interesante. Puteti sa va casatoriti pe xat prin optiunea married, iar in dreapta pionului v-a aparea o inimioare care ii va anunta pe restu membrilor ca esti casatorit/a.

Pentru a va da un exmplu de Cod Nume Xat – Puteti Chat online m-am gandit sa creez un cod care sa includa mai multe puteri, pentru numele PAULA.

Cod Nume Xat – Puteti Chat online

(single#800080#heartburst#ff15ff#num#numP)(single#800080#heartburst#ff15ff#num#numa)(single#800080#heartburst#ff15ff#num#numu)(single#800080#heartburst#ff15ff#num#numl)(single#800080#heartburst#ff15ff#num#numa)(hat#t#800080)

Este unul simplu si il puteti personaliza pentru numele vostru inlocuind literele P,A,U,L,A cu literele din numele vostru.