Lansare Iphone 5 LIVE – Online Streaming

Banuiesc ca sunteti foarte interesati sa vedeti  cum va fi va fi la lansarea celui mai asteptat Smartphone. Apple ca de fiecare data a tinut totul in mister dar se pare ca de aceasta data avem ocazia sa vedem in direct lansearea oficiala Iphone 5.

Sa fie oare cel mai inportant eveniment pe ziua de azi !? Cu siguranta da, din cele aflate Iphone 5 va fi unul din cele mai vandute telefoane in perioada urmatoare iar daca considerati ca merita sa urmariti si urmatoarele statistici va rugam sa accesati aceasta pagina cat mai des.

Trebuie sa recunosc ca am urmarit pas cu pas evolutia acestui telefon iar de acceea tin sa va informez ca mare parte din detaliile oferite sunt incomplete sau poate partial prezentate.

Multumita acestei transmisii live realizatata datorita site-ului vena.ro aveti ocazia sa aflat toate detaliile ce privesc lansarea acestui nou smartphone. In primul rand pretul, greutatea dar si toate inovatiile ce privesc acest telefon.

Acum ca tot veni vorma, urmareste noua lansare Iphone 5 ONLINE:

Daca lansarea oficiala Iphone 5 este cel mai important eveniment, nu uitati ca peste mai putin de 4 zile o sa aveti parte de un fenomen foarte ciudat : Draconide 2011 – Ploaie de Meteori 8 octombrie – VIDEO

Nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit pentru a primi mai multe informatii si detalii despre Iphone 5.