Draconide 2011 – Ploaie de Meteori 8 octombrie – VIDEO

Draconide 2011 – Ploaie de Meteori 8 octombrie – VIDEO

Copii mai mari si mai mici, parinti bunici, fugitiiiiiiii … vine Draconide, una din cele mai mari ploi de meteori. Asa si ? A zis ca moare cineva ? Din cate am aflat se zice ca undeva pe la Sibiu pe 8 octombrie se vede cel mai bine intre orele 19.00 – 21.00.

Dar intrebarea mea este : O fi Draconide asta bun la ceva ? Omoara vreo 2 politicieni sau nu …  ? Eh alte glume proaste facute pentru rating asa ca nu va mai panicati nu avem inca ocazia de a muri.

Daca noi murim politicieni de la cine mai fura ? Eu am curajul sa pariez ca pe data de 8 octombrie atunci cand se prezice ca aceasta ploaie de meteori va fi nu se va intampla chiar nimic, ba din contra nimeni nu va vorbi despre acest subiect decat un idiot de mine care incearca sa va aduca cele mai noutati chiar aici pe site.

De as fi putut cred ca o deplasare la Sibiu ar fi fost frumoasa, sa va aduc acasa un VIDEO cu Draconidele si ploaia de meteori dar si cateva poze si imagini cu acest femomen “unic in viata “… asa cum zic unii.

Voi ce credeti , pe data de 8 octombrie va fi sfarsitul lumii ? O sa ajungem sa ne mai vedem iubitele, parintii, dusmanii dupa data de 8 noiembrie daca aceasta ploaie de meteori ” Draconidele ” este gata sa ne atace :))) ?