Ioana Andrei la pian la Festivalul George Enescu 2011

Ioana Andrei la Festivalul George Enescu 2011

Am remarcat ca tot ce este in Romania nu este bun ( asa zic unii ) dar eu tin sa ma lupt si sa cred ca avem si noi tinerele noastre talente care sunt pregatite sa ne refrezinte in intreaga Europa si chiar in lume.

Unul dintre aceste talente este chiar Ioana Andrei care  ne-a aratat talentul sau la festivalul George Enescu 2011. Cu o compozitie proprie a venit sa incante toti spectatorii prezenti la acest eveniment. Compozitia sa se numeste “Suite for a ballerina” si cred ca o va propulsa destul de sus in topuri cu acesasta melodie.

La o varsta atat de frageda manuieste pianul foarte bine, dar daca totusi interesul vostru a crescut iata ca am pregatit si un mic video care o sa va ajute sa va dati seama de talentul acestei tinere Ioana Andrei.

In cazul in care aveti alte intrebari sau doriti sa ascultati alte compozitii a acestei tinere va invitam sa  vizitati site-ul ei oficial www.ioanaandrei.com.

Voi ce parere aveti despre acesti copii extraordinari ce se nasc in Romania ? Credeti totusi ca viitorul lor este oarecum “pedepsit” de faptul ca s-au nascut in Romania ? Sau credeti ca acest talent ii va ajuta sa treaca de granitele Romaniei si sa arate lumii intregi ca si noi avem talentele noastre. O sa revenim mai tarziu cu un nou articol despre un alt copil foarte talentat al Romaniei.