Mesaje, sms si urari de Sfantul Nicolae

Sarbatorile de iarna se apropie si cu aceasta ocazia sarbatorea Sfantul Nicolae. Pentru romani Sfantul Nicolae din Mira reprezinta o sarbatoare foarte mare, mai ales pentru copii, deoarece acestia asteapta sa primeasca cadouri si dulciuri, doar daca si-au lustruit papucii si i-au pus cu grija langa usa pentru ca Mos Nicolae sa ajunga la ei.

Legenda Mos Nicolae

Exista si o legenda de la care Mos Nicolae a ajuns celebru pornita de la o familie saraca care avea 3 fete care nu se puteau casatori datorita faptului ca acestea nu aveau zestre. Intr-o seara de 6 decembrie, cand fata cea mare a ajuns la vremea maritisului, episcopul Nicolae a mers la usa familiei si a lasat un sac cu aur pentru ca aceasta sa se poata marita.

Acest lucru a continuat pana cand a venea vremea si fetei celei mai mici de a se marita. In acea noapte, tatal fetelor a dorit sa vada cine le-a ajutat pe fetele lui sa se poata marita si l-a vazut pe episcopul Nicolae ca s-a urcat pe casa si a dat drumul saculetul cu monede de aur prin hornul casei, iar acesta a cazut intr-o soseta agatata la uscat.

Sosete de mos Nicolae

De aici vine si obiceiul agatarii sosetelor colorate in alb si rosu deasupra semineului, pentru ca Mos Nicolae sa poata pune darul tuturor copiilor.

In cazul in care aveti in familie rude sau prieteni cu numele de sfant Nicolae, Nicoleta, Nicusor etc. si vreti sa le faceti o urare ca la carte si unica, iar imaginatie nu va ajuta, ne-am gandit sa va punem la dispozitie cateva mesaje si urari de Sf. Nicolae.

Mesaje, sms si urari de Sfantul Nicolae 

  1. Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros LA MULTI ANI, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.
  2. La multi ani, plini de fericire si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta.
  3. In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor si fie ca Sf. Nicolae sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !
  4. De Sfantul Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!
  5. Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
  6. De ziua numelui tau iti dorim ca cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani de Sf. Nicolae!
  7. Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!

Acestea sunt cateva mesaje, sms si urari pentru ziua onomastica de Sf Nicolae pe care puteti sa le trimiteti prietenilor, familiei si celor dragi.