Avantajele si dezavantajele tiglei ceramice Tondach

Doresti sa ai parte de un nou acoperis de calitate? Vrei ca noua ta casa sa fie protejata de conditiile meteorologice nefavorabile?Atunci iti recomandam cel mai sigur acoperis reealizat din tigla ceramica Tondach.

Pentru a va convinge de calitatea acestui material o sa va ofer cateva detalii atat pro cat si contra, acestea sunt simple motive pentru care ar trebui sa achizitionezi un acoperis realizat din tigla ceramica. Iata care sunt principalele avantaje ale tiglei ceramice:

–          In primul rand materialul este termorezistent atat pentru perioada de iarna cat si pentru perioada de vara;

–          Ceramica este un material rezistent la acizi si alte substante chimice;

–          Procesul de decolorare al acestui material este unul extrem de lent;

–          Detine o aerisire buna;

–          Are un aspect extrem de placut;

–          Are o durata de viata de peste 80 de ani.

Pentru a fi montate acestea necesita niste sipci care trebuie sa fie montate, in mare parte greutatea acestora variaza intre 2 si 5 kg pe bucata, acest element variaza in functie de modelul tiglei. Trebuie luate in considerare si accesoriile, mai ales tiglele de coama, dar si elementele de fixare si aerisire.

Daca mai devreme am vazut care sunt avantajele pentru un acoperis cu tigla ceramica, iata care sunt si dezavantajele:
–          Greutatea acestora este una destul de mare;
–          Montarea acestora este mai anevoioasa;
–          Apa de ploaie poate fi evacuata mai lent;
–          Costurile sunt mai ridicate ( achizitie si instalare ).

Dupa cum se poate observa, tigla ceramica are in mod evident mai multe avantaje decat dezavantaje si reprezinta o investitie foarte buna pentru viitor. In cazul in care sunteti interesati de acest produs, firma Tondach va pune la dispozitie o gama larga de oferte pentru bugetul oricarui client. Doar la noi aveti siguranta ca montajul si instalarea tiglelor ceramice este realizata la cele mai inalte standarde.

Siguranta si confortul dumneavoastra este unul dintre obiectivele noastre primare, motiv pentru care am alocat cel mai bun personal pentru desfasurarea acestor activitati. Incercati cu incredere firma noastra, iar rezultatul va fi unulsurprinzator. Profita si tu de ultimele reduceri pentru a te bucura de confortul dorit.