Poze si imagini cu Justin Bieber

Poze si imagini cu Justin Bieber – Galerie FOTO

Celebrul interpret de origine canadiana nascut la data de 1 martie 1994, Justin Bieber este un cantaret de muzica pop si R&B. A fost descoperit de catre Scooter Braun, datorita filmuletelor uploadate pe canalul de videoclipuri YouTube de pe propriul sau cont, in care Justin interpreta diferite piese. Asadar, orice canterat ce se propulseaza in muzica cu ajutorul acestui canal, poate avea succcesul lui. Bine, va trebuie si putin noroc.

Asadar, Scooter Braun l-a descoperit si i-a aranjat o intalnire cu interpretul de muzica rapp Usher. In urma intalnirii, Justin Bieber a semnat un contrat cu casa de discuri Island Records. El a intrat rapid la inimile fanilor, mai ales celor de sex feminin, datorita frumusetii lui, dar si a talentului sau innascut.

Poze noi cu Justin Bieber – Galerie Foto

Primul sau album intitulat ” My World ” a urcat pe locul 6 in U.S Billboard Hot 200 si a tinut capul de afis pe locurile din tara sa. El detine recordul de a avea toate cantecele de pe un album in topul U.S Hot 100.

Datorita contului sau de pe YouTube, unde si-a cucerit mii de fani, el a fost listat de Celebuzz in topul 10 al vedetor de pe YouTube. Noul sau single, ” Baby ” ft. LudaCris reprezinta pana in prezent cel mai de succes hit de-al sau. El este cel mai tanar artist solo din istorie care are albumul sau pe locul 1 in Billboard 200 dupa albumul marelui Stevie Wonder ( 1963 ) .

Imagini noi cu Justin Bieber si iubita sa – FOTO

In luna octombrie a anului trecut, Justin a lansat o carte scrisa de el ” Justin Bieber – First Step 2 Forever : My Story “. Este o marturisire a vietii sale, marturisire a toate intamplarile bune si rele prin care a trecut si care l-au maturizat. Cartea s-a vandut in multe exemplare, reprezentant una din cele mai vandute carti din lume. In prezent, incearca sa se lanseze ca actor, lucrand la un film despre viata lui ” Never say Never “. In prezent este intr-o relatie cu interpreta si actitra de origine americana Selena Gomez., cu care pare sa se inteleaga de minune.

Sursa: mi9.com, dfashionidea.com