Modele pentru amenajarea unei bai

Amenajarile interioare reprezinta una dintre cele mai importante prioritati pentru romani, daca pana nu demult persoanele cautau tot mai des produse electronice si electrocasnice de ultima generatie, se pare ca de aceasta data au venit randul sufrageriilor, bailor sau chiar a gradinilor. Astazi am decis sa va prezentam cateva modele pentru amenajarea unei bai.

Pentru inceput va prezentam principalele idei de amenajari bai cu dimensiuni reduse, acestea trebuie sa contina elemente cat mai simple, nu incarcati peretii cu piese mari deoarece acestea nu fac altceva decat sa ocupe spatiul mult dorit in baie.  Acelasi lucru trebuie sa fie aplicat si atunci cand trebuie sa alegeti intre o cada sau o cabina de dus, va recomandam cu incredere a doua varianta deoarece acesta va ajuta sa economisiti mai mult spatiu si nu in ultimul rand este mult mai practic si mai util.

Un lucru extrem de important intr-o baie este aerisirea, odata ce aceasta a fost realizata intr-un mod corespunzator va poate evita grija de egrasie si mucegai. Acesta este cu siguranta foarte important deoarece este benefic atat pentru sanatate cat si pentru design.

Cele mai importante lucruri ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o baie sunt chiuveta, wc-ul si dusul. In plus va recomandam sa alegeti un dulap ce este folosit strict pentru produsele necesare precum cosmetice, dar si alte elemente necesare igeniei de toate zilele.

In cazul in care doriti sa aveti o baie mai spatioasa intr-un loc relativ ingust va recomandam sa alegeti oglinzile de mari dimensiuni, acestea sunt negesare pentru a va oferi senzatia de un spatiu mai mare. Consultati galeria noastra foto pentru a vedea o lista de modele bai din care sa va puteti inspira atunci cand doriti sa renovati propria dumneavoastra baie.