Creative Monkeys – Robotzi Sezonul 2 Episoade Noi

Creative Monkeys – Robotzi Sezonul 2 Episoade Noi

Citeam in ultima perioada ce mai fac cei de la Creative Monkeys si am aflat spre bucuria mea ca in aceasta luna ar trebui sa dea startul noului sezon din Robotzi. Dupa ce primul sezon a fost un real succes ne pregatim de noi scenarii cu robotzi Mo si Foca.

Cred ca ii cunoasteti foarte bine pe cei 2 robotzei care au facut furori pe internet in acest an. Trebuie sa va reamintesc ca toate episoadele vor fi postate pe site-ul nostru incepand de la primul pana la ultimul episod din Robotzi Sezonul 2.

Cei de la Creative Monkeys sunt gata sa sparga orice top in materie de desen animat realizat in limba romana. Conform ultimelor informatii cei de la Creative Monekeys se pregatesc sa colaboreze cu nume mari de pe piata  VIDEO si nu numai.

Aceste informatii nu au fost inca publicate oficial de aceea ne rezervam dreptul de a aduce anumite informatii neverificate despre cei de la Creative Monkeyz.

Cei de la Creative Monkeyz ne-au prezentat in ultima perioada tot felul de imagini foarte bine realizate in photoshop dar si alte programe de folosit in editarea imaginilor. Asteptam cu nerabdare noile episoade din Robotzi Sezonul 2 regizate de catre cei de la creative Monkeyz.

Te rugam sa apesi pe butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare precum facebook sau google plus, iar daca doresti sa primesti pe mail cele mai noi informatii nu uita sa te abonezi la rss feed-ul nostru gratuit.