Sfaturi si Idei de Vacanta

Sfaturi si Idei de Vacanta

Chiar daca nu a trecut mult timp de la ultimul concediu, tin sa ma gandesc unde o sa imi petrec oare viitoarea vacanta. De cele mai multe ori aceasta este cea mai grea alegere de facut deoarece trebuie sa gasesti un loc frumos, ieftin si placut de toti prietenii pe care vrei sa ii iei cu tine.

Nu o sa va vorbesc la general despre cum arata marae si multele deoarece sunt sigur ca stiti despre ce este vorba. O sa va vorbesc de 2 maxim 3 locatii pe care le pot recomanda cu incredere.

Sa incepem cu o mica vacanta la munte in Alpii Italiei la Cortina. Daca va intrebati ce puteti sa gasiti acolo, raspunsul este simplu : munte, apa si un peisaj nemaipomenit. Nu de asta nume destul de importante precum Lucescu, Hagi dar si Berlusconi si multe alte persoane importante din Romania si din lume au decis sa isi petreaca o scurta vacanta aici.

O alta locatie pe care as dori sa o prezint de aceasta data este la mare : Locatia poarta numele de Verna si se gaseste in mai frumoasa Bulgarie. Sincer sa fiu nu credeam ca poate fi asa de frumos, cu o apa asa curata avand in vedere ca tot Marea Neagra este. Sa fie oare o strategie de marketing sau poate doar idea ca un serviciu de calitate aduce incasari mai mari.

Acum ca am vorbim de mare si multe… ce ziceti daca ne deplasam la cel mai frumos parc de distractii din Italia. Numele sau este Gardaland si se gaseste la mai putinde 20 de km de Verona. Despre acest parc de distractii nu o sa va spun prea multe decat : TRAITI DEGEABA DACA NU MERGETI MACAR O DATA !

Acestea fiind spune, vreau sa va intreb pe voi ce locatii de vacanta si ce sfaturi si idei puteti sa le oferiti celorlati vizitatori ai nostri ?