Grey’s Anatomy serial online subtitrat

Grey’s Anatomy Serial Online Subtitrat – Grey’s Anatomy Online

Grey’s Anatomy online este un serial de drama medicala, difuzat la momentul actual pe TVR1 de la orele 23:00 de duminica pana joi.

Grey’s Anatomy online este printre singurele seriale subtitrate care te tin in fiecare secunda cu sufletul la gura castigand totodata si premiile Emmy si Golden Globe.

Actorul principal Ellen Pompeo o interpreteaza pe Meredith Grey si-a inceput activitatea de interim in sectia de chirurgie a spitalului Seattle Grace Hospital.

Seattle Grace ocupa a 12 -a pozitie din topul celor mai bune spitale, iar directorul acestuia face eforturi imense pentru a creste cateva locuri mai sus.

Grey’s Anatomy serial online subtitrat are pana in momentul actual 7 sezoane de la premiera primului sezon care a avut loc pe 27 martie 2005. Se pare ca un sezon nou Grey’s Anatomy – Sezonul 8 online va aparea pe 23 septembrie 26.

Meredith Grey se pare ca nu are o cariera atat de stralucita ca mama sa Ellis Grey care a devenit celebra in urma unei descoperi importante, insa aceasta isi va intalni dragoste printre colegii sai de munca pe Dr. Derek Shepherd, care ii este totodata si superior.

Seful sectiei de chirurgie al spitalului Seattle Grace a avut in tinerete mai mult decat o prietenie cu mama lui Grey, iar din acest motiv pe parcursul a mai multor episoade din Grey’s Anatomy serial online subtitrat veti observa ca are mult mai multa grija de ea decat ceilalti rezidenti.

In Grey’s Anatomy serial online subtitrat actorul principal Meredith se intalneste cu mai multi rezidenti pusi fata in fata, care devin mai tarziu prieteni foarte apropiati.

Cristina Yang, Isobel Izzie Stevens si George O’Malley s-au apropiat foarte mult de Meredith, care mai apoi in cercul lor de prieteni intervin si Dr. Miranda Bailey, poreclita The Nazi, Alex Karev Dr. Derek Shepherd si Dr. Preston Burke, fiecare dintre ei trecand printr-un moment greu.

Grey’s Anatomy serial online subtitrat