Poze si imagini cu Mos Craciun

Poze si imagini cu Mos Craciun

Vestitul Mos Craciun este o versiunea mai moderna a Sfantului Nicolae si dupa cum bine stim, este un batranel care face bucurii copiilor mici cuminti si ascultatori de parinti in noaptea de Craciun ( noaptea de 24 spre 25 decembrie ).

Copilaria noastra a fost marcata de prezenta acestui personaj ce ne aducea cadouri sub bradul decorat cu ocazia sarbatorilor cu ajutorul parintilor nostri. El este descris ca fiind un batranel imbracat intr-un costum rosu, cu o barba alba lunga si locuieste in Laponia. El este ajutat de catre niste spiridusi pentr pregatirea cadourilor, el impartindu-le cu ajutorul renilor ce-l poarta in intreaga lume cu o sanie zburatoare.

Cu totii ne aducem aminte de momentele din copilarie in care magia Craciunului ne cuprindea in totalitate avand emotii mari si scriindu-i mosului o scrisoare in care povesteam ce cadou dorim , sperand ca aceasta dorinta sa ne fie indeplinita.

Cu toate ca ne puneam in gand sa-l pandim pe Mos Craciun cand ne aducea cadoul , de fiecare data adormeam , iar dimineata ne trezeam vioi ducandu-ne prima data la brad sa verificam daca am primit ceea ce am vrut. Apoi urmau multumirile catre Mos Craciun invitandu-l si anul urmator la noi.

Deoarece suntem in luna decembrie si suntem in preajma sarbatorilor de iarna, dupa cum reda si titlul, vom posta cateva imagini cu renumitul Mos Craciun , poze care ne incanta sufletele prin frumusetea lor si magia sarbatorilor ce urmeaza sa le petrecem in acest sfarsit de an.