Poze si imagini cu INNA

Cu totii o cunoastem pe aceasta interpreta de muzica dance si house sub numele de scena Inna, insa numele ei adevarat este Elena Alexandra Apostoleanu. Este nascuta pe 16 octombrie 1986 in judetul Constanta, orasul Mangalia. Cariera ei muzica a inceput cu o colaborare a echipei Play & Win in 2008 care au propulsat-o in lumea muzicii. Tot in acest an, si-a lansat si prima melodie single. Melodia se intituleaza ” Hot “ , si a stagnat mult timp pe primele locuri din topurile de la radio din mai multe tari.

A fost in pas imens, cine credea ca aceasta fata, care in anul 2008 promitea multe, va ajunge sa fie considerata „ cel mai bun produs muzical de export al Romaniei ” . Aparitiile ei la televizor s-au rarit din cauza unui interviu acordat in limba engleza. Astfel, s-au speculat in nenumarate randuri ca Inna nu stie sa vorbeasca engleza, a fost criticat limbajul canteretei care devenise o interpreta internationala, insa habar n-avea cum sa se exprime in limba engleza. Astfel, imaginea ei a avut de suferit.

Din anul 2011 a inceput Era I Am the Club Rocker, an in care a sustinut mai multe concerte in cadrul primului sau turneu ” INNA en Concert prin tarile unde se numara cei mai multi fani de-ai sai : Franta, Spania, Romania, Germania. Promovarea ultimului sau albun ” Club Rocker “ s-a tinut in Franta la data de 17 mai 2011. In cadrul concertului sustinut in Romania la Arenele Romane din Bucuresti, artista a interpretat melodiile ” Sun is up “ , ” I am the club rocker “ , ” Un momento “ si cel mai recent single al sau ” Endless “.

Sursa poze : inna.ro