Statusuri de Dragoste pentru El si pentru Ea

Statusuri de Dragoste pentru El si pentru Ea:

Cel mai frumos este sa iubesti si sa fii iubit.

Fiecare doreste sa vorbeasca cu persoana de alaturi, sa il aibe aproape, sa ii spuna ca il iubeste si ca ii este aproape orice s-ar intampla:”Acelasi vis, aceeasi privire, aceleasi cuvinte rostite, aceleasi ganduri negandite…”

Pentru a avea o relatie reusita,si, poate de lunga durata este nevoie de comunicare,dar dupa parerea mea ar fi cazul ca cei doi parteneri/iubiti sa isi impartaseasca secretele unul fata de celalalt, altfel ar putea sa apara unele certuri, iar daca se continua in acest mod, relatia de raceste.

Un sfat util pentru indragostiti ar fi sa ii spuna partenerului/partenerei cat de mult il/o iubeste de fiecare data cand au aceasta ocazie.

Statusuri de Dragoste pentru El si pentru Ea

1.As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri…

2.Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi si atunci!

3.Cand te vad Parca ma renasc Stau putin Imi revin Si apoi prind glas. Ma apropii Te simt Si te sarut Te iau in brate Si iti spun TE IUBESC MULT

4.Lasa-i pe toti sa vada asta prin statusuri de dragoste, lasa-i sa vada ca te-ai indragostit. Arate-le ca tu o simti, o vezi, o traiesti cu fluturasi si de toate.

Sau daca suferi…. 🙁

Dar n-o sa suferi! 🙂 .

5.Am iubit si am sa iubesc o floare ce u nu gasesti, floarea ce am gasit numai pentru mine a inflorit… Te iubesc si te ador unikata mea