1000 de intamplari Mortale Online la Sport.Ro LIVE

1000 de intamplarimortale online1000 de intamplari Mortale Online la Sport.Ro LIVE

Sincer sa fiu pana acum nu am fost nici macar o data ingrozit de vreo emisiune TV. Se pare ca cei de la Sport.ro au reusit in sfarsit sa adauge o emisiune cu adevarat pentru barbati.

Numele sau este 1000 de intamplari mortale si poate fi urmarita in fiecare luni si marti doar pe sport.ro si live pe www.sport.ro. Acum cred ca ar trebui sa va vorbesc putin si despre ce se petrece in aceasta emisiune.

Dupa parerea mea niste persoane nu prea normale la cap, fac tot felul de chestii ce le poate provoca chiar moartea! Cum sa fii atat de idiot incat sa iti doresti asa ceva, si totusi inca exista asa ceva in lumea intreaga.

Am urmarit faza cu lipitorile pe o fata foarte draguta dar si cu serpi langa o pusca sau cum sa iti introduci un peste viu pe gat in timp ce pescuiesti. Este de-a dreptu impresionant ca cineva ce face acest lucru inca este in viata sau isi doreste cu adevarat sa traiasca.

CITESTE SI : VOCEA ROMANIEI ONLINE PE PRO TV LIVE

Voi ce parere aveti despre aceasta emisiune ? In cazul in care va numarati printre fanii emisiunii 1000 de intamplari Mortale online te rugam sa apesi pe butonul like si +1 al acestui articol, iar daca doresti sa primesti pe mail cele mai noi articole  direct pe mail nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru.