Lista Artisti pentru Balul Bobocilor – Tarife si Preturi 2011

Lista cu artisti pentru Balul Bobocilor, afla care sunt tarifele si preturile pentru artisti ce urmeaza sa cante la Balul Boboocilor din 2011.

Stiu ca urmeaza o perioada in care tot mai multe licee cauta artisti pentru Balul Bobocilor, de aceea am decis sa va prezentam cea mai buna agentie cu cei mai buni artisti din Romania.

Banuiesc ca nu a fost lansata nici o lista cu artisti si tarife pentru Balul Bobolilor de aceea am decis alaturi de echipa mea sa va oferim posibilitatea sa tratati chair voi cu agentia ce se ocupa de artistii vostri preferati.

Este vorba despre un partener mai vechi Artist Media Events alaturi de impresarul Bogdan Nita. Pentru a avea mai multe detalii despre lista completa a artistilor va rugam sa sunati la numarul  0749.558.038 sau 0732.837.994.

Va promitem ca in curand o sa venim cu o lista cu artisti pentru Balul Bobocilor  completa a artistilor alaturi de pretul pe care acestia il solicita pentru concert sau la un bal.

Tarife pentru Balul Bobocilor dar si Preturi pentru Balul Bobocilor cu o lista completa de artisti in curand pe Vena.ro – Verifica zilnic site-ul nostru sau nu uita sa te abonezi la newslatter-ul nostru pentru a primi pe mail cele mai noi informatii despre  Lista de artisti pentru Balul Bobocilor – Tarife si preturi din 2011.