Externalizarea IT pentru companiile mici si mijlocii

In mediul online au aparut tot mai multe firme care doresc sa isi promoveze propriile produse pe interne, chiar daca pentru un necunoscator in materie acest lucru poate reprezenta o simpla strategie de marketing va asiguram ca acest lucru nu este adevarat.

O companie de mici dimensiune ce nu poate asigura un departament tehnic are nevoie in orice mod de un helpdesk, mantenanta IT, consultanta IT dar si alte elemente extrem de importante precum gazduirea unui site sau realizarea acestuia, intr-un simplu cuvand asistenta tehnica.

Problemele apar atunci cand toate aceste lucruri incep sa reprezinte un volum mai mare de munca iar propriul dumneavoastra departament tehnic nu este in masura sa satisfaca toate aceste exigente. Noi va prezentam o simpla solutie, mai exact externalizarea IT oferita de catre Krom.ro. Firma noastra va asigura :

  • Consultanta in domeniu IT si software
  • Costuri substantial mai mici
  • Asistenta de inalta calitate si suport tehnic non stop
  • Timp de raspuns si interventie garantat
  • Beneficiati de experienta si cunostintele unei echipe intregi

Acestea sunt cateva din principalele motive pentru care ar trebui sa apelati la o firma de consultanta IT, odata ce ai ales aceasta varianta nu iti ramane decat sa te bazezi pe propria ta activitate si sa te dedici tot mai mult clientilor.

SLIDE4

O echipa realizata din persoane pregatite in domeniu care va pot oferi orice tip de suport tehnic dorit. In cazul in care ai alte intrebari suplimentare, iti recomandam sa folosesti sectiunea noastra de comentarii. Un membru al propriului staff va raspunde in cel mai scurt timp oferindu-va toate informatiile dorite. Alege cu incredere aceasta varianta pentru a beneficia de un suport de calitate si totodata pentru a oferi clientului un rezultat extrem de bun.