Romania – Luxemburg ONLINE LIVE – Video 2 septembrie

Romania – Luxemburg ONLINE LIVE – Video 2 septembrie

Dupa cum bine stiti astazi este unul din cele mai importante meciuri ale echipei nation ale. Romania Luxemburg este in direct pe ProTV. Jucatorii echipei nationale  sunt pregatit pentru o victorie ce va ridica cu siguranta moralul pentru meciul cu Franta.

Chiar daca Victor Piturca a selectionat cu atentie jucatorii pentru acest meci am remarcat ca nu au fost convocati si numele mari ale fotbalului romanesc. Meciul incepe la 8.30 in direct pe ProTV online, iar rezultatul final al meciului poate fi vazut chiar pe site-ul nostru Vena.ro.

Speram totusi ca echipa nationala sa fie in cea mai buna forma si  sa reuseasca sa stranga cele 3 puncte foarte importante pentru noi si pentru moralul jucatorilor. Stim foarte bine ca al nostru campionat al Romaniei a fost suspendat pentru 2 saptamani deoarece jucatorii au fost chemati sa ajute echipa nationala a Romaniei in meciul disputat contra celor de la Luxemburg.

In cazul unei victorii echipa noastra mai are sanse mari pentru calificare, dar trebuie sa fim precauti deoarece acest meci poate aduce si surprize neasteptate. Dupa cum bine stiti alte meciuri pe care le consideram deja castigate au fost pierdute intr-un mod inexplicabil.

Uram mult noroc echipei nationale a Romaniei . Hai ROMANIA !