Vocea Romaniei live pe ProTV Online

Vocea Romaniei OnlineVocea Romaniei live pe ProTV Online

In curand incepe noua emisiune pe ProTV, numele acesteia este Vocea Romaniei online si cred ca am mai auzit candva de asa ceva. Sa fie oare goana dupa audienta, totusi mi se pare putin cam mult.

Avem X Factor, Romanii au talent si Vocea Romaniei online. Cam multe emisiuni de acelasi fel, insa eu cred ca toate o sa se bucure de succesul asteptat deoarece romanul este interesat  sa vada cat mai multe lucruri noi, talente si voci cat mai frumoase.

Vocea Romaniei live este compus dintr-un juriu foarte bine ales : Loredana Groza, Marius Moga dar si Horia Brenciu. Cred ca pentru acest lucru cei de la ProTV  si Antena 1 sunt intr-un continu razboi pentru a atrage cat mai mult vedete in “gradina” lor.

Juriul pentru emisiunea Vocea Romaniei online va trebui sa asculte toate melodiile prezentate de de catre participantii acestei emisiuni, iar ei au obiectivul sa aleaga cel mai bun si sa ii ofere marele premiu de 100.000 mii de euro.

Un premiu destul de frumos zic eu pentru  cei din Romania si pentru participantii acestui concrus. Asadar ramai alaturi de ProTV pentru a asculta cele mai frumoase melodii si pentru a gasi Vocea Romaniei Online la ProTV.

Daca te numeri printre fanii acestei emisiuni te sfatuim sa apesi pe butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din site-urile de socializare, iar daca doresti sa afli cat mai multe informatii despre aceasta emisiune te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.