Poze si imagini cu Steaua Bucuresti

Pentru cei mai inraiti microbisti, echipa www.vena.ro realizeaza acest articol pentru fanii infocati ai ros-albastrilor.Echipa Steaua Bucuresti este cel mai galonat club de fotbal din Romania, fiind cel mai indragit club, atat pe plan national cat si pe plan international. Are in palmares numeroase trofee precum : are recordul la castigarea de campionate romanesti,23 la numar , 21 de Cupe ale Romaniei  si 5 Supercupe castigate. Pe plan european este singura echipa romaneasca si prima echipa din estul Europei ce a castigat trofeul mult ravnit de multe cluburi : Cupa Campionilor Europeni ( Champions League ) si totodata Supercupa Europei.

De-al lungul istorie, FC Steaua Bucuresti a avut mai multe steme. Ele s-au schimbat datorita schimbarilor de patroni si regimuri. Actuala emblema este cea din 2003 si reprezinta o varianta mai modernizata a logo-ului folosite de catre ros-albastrii intre anii 1974-1991.

Echipa patronata de catre milionarul Gigi Becali a jucat in mare parte dintre meciurile de acasa pe renumitul ” Ghencea ” , ce are o capacitate de 27,500 locuri. Din sezonul trecut, datorita unor neintelegeri dintre club si armata, Steaua si-a disputat meciurile de acasa in ” deplasare ” deoarece nu s-au mai disputat pe Ghencea. Meciurile din sezonul acesta din competitiile europene au fost jucate pe National Arena, iar in urma evolutiilor acestora au ajuns in primavara europeana.