Poze si imagini cu Alex Velea

Imagini noi si poze cu Alex Velea – Galerie FOTO
Cu abilitatile sale vocale, abilitatile lui de dansator si actor, cu psihicul lui flexibil si look-ul tau, Alex Velea a cucerit inimile fanilor din Romania, de cand a aparut pe piata muzicii interne. Este nascut in data de 13 mai 1984 fiind un cantaret de muzica pop si R&B, facandu-se cunoscut dupa ce a castigat competitia Star Factory. Si-a descoperit pasiunea pentru ceea ce face astazi de la varsta de 9 ani, iar de la 11 ani s-a inscris la Palatul copiilor. Dupa castigarea emisiunii-concurs Start Factory, care s-a petrecut in 2003, Alex Velea a colaborat cu interpreta Anna Lesko pentru melodia ce urma sa fie inclusa pe urmatorul ei album ” Pentru Tine “. Dupa aceasta colaborare, Anda Adam i-a cerut si ea ajutorul pentru melodia ” Confedential ” . Astfel, el a fost propulsat in industria” muzicii bune ” a Romaniei.

Foto: presainblugi.com

Primul sau album solo a fost lansat in toamna anului 2006, avand numele de ” Yamasha “. Albumul s-a bucurat de un succes printre randurile fanilor, fiind un mix de R&B, hip-hop si pop. Este descris de catre interpret a fiind un album ce reflecta experientele sale acumulate in viata, dar si obstacolele si sentimentele. Cu albumul sau, Alex Velea a castigat premii precum ” Best show “ , ” Best male “ sau ” Best new artist “. Pentru acest album, a colaborat cu numerosi interpeti si compozitori renumiti din industria muzicii romaneasca : Smiley, Marius Moga, Connect-R, Matteo si nu in ultimul rand Don Baxter. Cele mai de succes piese au fost ” Yamasha ” , ” Dragoste la prima vedere ” , ” Cand sunt cu tine ” si ” Doamna mea ” care s-au bucurat de foarte mare atentie si promovare.

Imagini cu Alex Velea – Galerie Foto

Foto: anyplace.ro

In anul 2010 el este detinatorul hit-ului ” Don’t say it’s over ” ce a facut furori si a stat mult printre topurile de la emisiunile radio din intreaga Romanie. Un an mai devreme, el a intrat in echipa ” Radio Killer ” cu nickul de ” Crocodealer ” . Aceasta echipa are ganduri mari, cu un proiect ce a avut mare succes in Romania si alte tari precum Rusia, Ucraina, Germania, Turcia, Italia, Polonia sau Franta. Tot in acest an 2009, si-a facut debutul ca actor in productia filmului ” Un film Simplu “. Cel mai recen single al sau este reprezentat de melodia ” Whisper ” care este inclusa in viitorul sau album care va aparea. Albumul va contine 15 melodii noi si va fi sub egida casei de productie HaHaHa Production, cu care are semnat contract.