Digi News LIVE – Noul post de televiziune ONLINE

Azi dimineata urmaream pe Antena 1 spusele lui Mircea Badea, stiu ca multi dintre voi il urasc dar si multi il apreciaza, eu totusi consider ca a spus cu totul si totul ceva  special.

Acesta a vorbit o scurta perioada despre postul 10 TV care se pare ca a intrat in “Moarte Clinica” si de aceea postul tv urmeaza sa fie inchis. Din cate imi amintesc Radu Morar era parca directorul acestui post de televiziune ce era facut in parteneriat cu cei de la RCS/RDS, dar nu va speriati inca ei eu promis ca o sa revina noul post de televiziune Digi NEWS.

Sa fie acest program tv o copie a postului realitatea TV, sau poate antena 3 !? Nu stiu si sincer nu consider acest subiect suficient de important pentru a ma determina sa efectuez o analiza profunda.

Speram totusi ca acest nou post de televiziune sa se bucure de un succes mai mare decat cel de la 10 TV si emisiunile sa fie aranjat cu oameni mult mai specializati in domeniu. Nu consider ca echipa de fata ce fac parte din team-ul celor de la 10 TV este suficient de pregatita pentru a realiza cote de rating suficient de bune incat sa ramana pe piata din Romania.

Voi ce parere aveti despre acest nou post de televiziune !? Va fi Digi News ceva foarte tare incat sa ne ia fata tuturor?