Mesaje si SMS de 1 Martie – Urari 1 Martie

Mesaje si SMS de 1 Martie – Urari 1 Martie

Cu totii cunoastem ziua de 1 martie ca fiind o sarbatoare specifica tuturor romanilor, o zi in care ce oferim intre prieteni, rude, persoane dragi diferite cadouri si martisoare ca semn al venirii primaverii. Martisorul reprezinta un simbol ce marcheaza venirea primaverii, iar in data de 1 martie puteti da ca si cadou martisor parintilor nostri, prietenilor nostri, iubitei/ iubitului. Pe langa acesta martisoare, putem trimite flori, mesaje, felicitari sau scrisori. De aceea v-am pregatit pentru acest eveniment cele mai frumoase mesaje si sms de 1 martie, urari de 1 martie care le-ar face ziua mai frumoasa persoanelor noastra dragi.

Mesaje, sms, felicitari si urari de 1 Martie – Top 15 

1. Acest martisor trimis prin sms este purtator de sentimente 100% veritabile. Te iubesc si La multi ani de martisor!

2. Fiecare dintre noi asteptam sa se intample ceva frumos in viata noastra, fiecare dintre noi asteptam primavara. Eu nu mai trebuie sa mai astept nimic. Te am pe tine!

3. Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile! Esti primavara mea!

4. O primavara frumoasa in rosu si alb si dragoste sincera!

5. Fie ca acest martisor sa ne tina indragostiti si fericiti pentru totdeauna! Te iubesc!

6. Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti bucure intregul an!

7.Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu aroma de martisoare

8. Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uita de Martisor..ca asa e romaneste

9. Atunci cand popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dadeam martisoare..pentru ca asa-i romanul, primitor…

10. Am vrut sa-ti cumpar flori, dar tu esit cea mai frumoasa floare, am vrut sa-ti iau un Ferarri din 2007 dar ti-am luat doua martisoare

11. De 1 martie , zapada s-a topit, Iar noi ghiocelul l-am zarit Si voua vi-l oferim Si sanatate va dorim

12. Iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!!!!
13. Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.
14. 1 Martie, la inceput de primavara imi ofera ocazia sa-ti spun cit de mult insemni pentru mine, si cit de mult te iubesc.
15.  Toate florile din lume pentru primavara din viata mea! Te iubesc iubita mea!