Inscrieri Mireasa pentru fiul meu – Antena 1

Inscrieri online pentru emisiunea Mireasa pentru fiul meu la Antena 1 live

Astazi 5 ianuarie 2012 in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu a fost facut oficial anuntul in care cei dornici sa participe la un show matrimonial se pot inscrie la casting.

Trebuie luata in considerare varsta, asa cum bine stiti ( minim 18 ani ). Un al factor foarte important este job-ul pe care d-vs il detineti deoarece in acea “casa” nu o sa puteti comunica in nici un fel cu cei din exterior, de aceea va trebui sa va luati un concediu prelungit sau poate sa va dati demisia definitiv.

Totusi suntem siguri ca detaliile nostre nu sunt suficient de complete incat sa va putem “satisface” si sa va raspundem la toate intrebarile, de aceea va inviti sa accepsati site-ul mireasapentrufiulmeu.a1.ro pentru alte informatii si detalii.

Tu cu cine ai vrea sa te “cuplezi” din casa prezentata zilnic pe postul de televiziune Antena 1 ? Ai vreun preferat sau vreo preferata ?

 • maricela

  andrea esti preferata mea

 • http://uzy_mafiaxxx dragos

  Alexandra este preferata mea

 • maria

  as vrea sa ma inscriu si eu la acest show pt a intra in casa.se mai fac inscrieri?va las mailul meu daca se mai fac inscrieri imi spuneti si mie cum pot sa ma inscriu.psiho.dragoste@yahoo.com

 • http://27 Cosmin

  Buna miasi dori sa particiip si eu la emisiune pentru a im face o famiile a im ,gasi jumatatea pereche indifernt ca este un concurs vreu sa particip fiecare concurs are un cistig cistigu meu ar fi un suflet pereche

 • cristi

  buna!as vrea sa particip si eo la aceasta emisiune . . .cum as putea sa ma inscriu?

 • nita constantin daniel

  sunat dani asi dori sa ma ansciu si eu