Cluj Arena live POZE si IMAGINI noi

Cluj Arena live POZE si IMAGINI noi 

Stim ca noul stadion Cluj Arena este gata si avem onoarea sa va prezentam toate informatiile legate de acest stadion. In primul rand trebuie sa aflati ca pe toata durata constructiei acestui stadion au fost instalate camere vide de unde oamenii puteau supraveghea aceste imagini de la orice calculator conectat la internet.

Nu trebuia decat sa faci o mica cautare pe Goolge cu urmatoru keyword  ” Cluj Arena Live ” pentru a vedea prin webcam cum decurg lucrarile la stadion.

Acum ca acesta a fost terminat tin sa va anuntam ca la la inaugurarea oficiala o sa aveti parte de unul din cele mai mari concerte din ultimii ani din Romania, dar in legatura cu aceste detalii o sa revenim intr-ul alt articol asa ca tineti aproape.

Am dorit sa va prezentam aceasta bijuterie de stadion cu toate calitatile lui deoarece defecte nu cred ca are, sau poate da ! Este prea frumos pentru Romania ( parerea mea ).

In cazul in care te numeri printre fanii acestui stadion te rugam sa apesi pe butonul like su +1 pentru a trimite acest articol cat mai departe in retelele de socializare.

Iata care este mica noastra galerie foto cu nou stadion Cluj Arena : Poze si Imagini noi.

Tu ce parere ai despre acest nou stadion Cluj Arena ? Doresti sa vezi alte imagini si poze cu Cluj Arena ? In cazul in care ai intrebari suplimentare te asteptam pe adresanoastra de contact  contact@vena.ro !