Horoscop Varsator 2012

Anul 2012 vine pentru cei nascuti in zodia Varsator cu vesti bune. Toate proiectele si ideile pe care le aveti privind caminul dumneavoastra vor fi puse in aplicare si rezolvate totodata. Primiti sprijin din partea parintilor dumneavoastra, astfel ca relatia cu ei se va imbunatati vazand cu ochii. Ii veti face mandrii, datorita realizarilor dumneavoastra pe tot parcursul anului.Veti avea putine momente in care va veti simti singuri, deoarece familia este alaturi de dumneavoastra. Nu este de neglijat nici relatia cu partenerul de viata, care va evolua si ea inspre bine. Va veti bucura alaturi de persoana iubita de momente frumoase de care va veti aduce aminte. Atentie mare la sfarsitul anului, deoarece sansa nu va mai surade, astfel ca veti intampina probleme pe plan profesional si va trebui sa munciti din greu pentru a realiza ceea ce aveti de gand.

Horoscop Varsator 2012 – Dragoste

In acest an 2012, cei nascuti in zodia Varsator vor primi laudele si simpatiile multor persoane de sex opus. Daca sunteti intr-o relatia, asta va starni gelozia partenerului de viata. Veti fi foarte irascibili si conflictuali, de aceea veti avea parte de certuri in relatia de cuplu. In luna septembrie apele se vor calma si abia atunci va veti da seama cata rabdare a avut persoana iubita cu dumneavoastra pentru a ramane impreuna cu dumneavoastra. “ La bine si la rau ”, acesta este citatul la care ar trebui sa va ganditi cand va veti da seama ca au fost alaturi de voi intr-o perioada foarte dificila

Horoscop Varsator 2012 – Sanatate

Nu trebuie sa va neglijati starea de sanatate. Varsatorii care au deja o dieta si stil de viata echilibrat nu vor intampina probleme din punct de vedere medical. Insa pentru cei care au un stil de viata dezordonat ar trebui sa-si puna la punct aceasta problema. Pe termen lung vor aparea complicatii si consecinte grave. De aceea este ideal sa va programati la un nutritionist care sa va faca un program regulat sau sa va apucati de un sport.

Horoscop Varsator 2012 – Bani

Nu vor fi probleme in acest an 2012 pentru cei nascuti in zodia Varsatori pe plan financiar. Situatia financiara este una multumitoare iar pe tot parcursul anului se vor ivi nenumerate oportunitati de a castiga mult mai multi bani, fie din diverse activitati sau o mostenire. Nu aveti motive de ingrijorare insa este posibil ca in evolutia contului tau bancar sa apara niste erori. Asa ca trebuie sa fii cu ochii in patru iar daca vezi ceva suspect, trebuie sa apelezi la banca.